Iltakoulu 2010 pähkinänkuoressa

 

Vuosaaren lukion yökoulusta Iltakoulu

Vuosaaren lukiolla on jo vuosien ajan ollut perinteenä järjestää syksyn pimeyden piristykseksi Yökoulu. Tapahtuman ovat suunnitelleet oppilaat opettajien avustuksella, ja ohjelmassa on aina ollut hyvin moninaisia tapahtumia ja esityksiä stand-up komiikasta bändiesityksiin. Tilauisuudet eivät ole olleet pakollisia, mutta siitä huolimatta yleisömenestyksiä. Ohjelmaa on ollut läpi yön, ja oppilailla on ollut mahdollisuus myös yöpyä koululla. Joka vuosi varsin suuri oppilasjoukko onkin patjoilta herättyään aloittanut seuraavan koulupäivän aamupuurolla koulun ruokalassa. Koulun hengelle tapahtumalla on ollut pelkästään myönteinen vaikutus.

Lukuvuonna 2010-2011 Vuosaaren lukikon yökoulusta tuli iltakoulu, koska palotarkastuksessa todettiin koulussa olevan puutteita yöpymistä ajatellen. Syynä ovat luokkien ikkunat, joista ei pääse ulos hätätilanteen sattuessa, ikkunaluukut ovat liian pienet nykyisiin määräyksiin nähden. Pahoittelemme tätä muutosta, mutta turvallisuussäädöksiä ei pystytä ylittämään. Kaiken kaikkiaan muutos oli kuitenkin pieni, sillä ohjelmaa riitti ja ihmiset nauttivat olostaan. Ehkä aamulla nähtiin myös vähemmän haukottelivia oppilaita :):

Iltakoulun ohjelma alkoi klo 18 ja ohjelma loppui klo 22.50, niin että kaikki ehtivät viimeisillä julkisilla kotiin.

Vuosaaren lukion iltakoulun 2010:

klo 18 rehtori puhuu ja Mustafa Daham Kheder esiintyy

klo 18.30 Dance -ohjelman Ima breikkaa ja opettaa hip hoppia ja b-boyingia

klo 19.15 Oppilaskunnan ohjelmaa

klo 20.00 Improteatteri Häpeämättömät

klo 21.30 YLLÄTYSESIINTYJÄ! Taikuri Seth!

klo 22.15 Oppilasbändi Thunderbird ja opebändi Fluffy and the Fluffvballs

klo 23 Iltakoulu päättyy                                               

Kahdessa luokassa on ohjelmaa, musiikkia ja leffoja! Paras puku palkitaan! Kahviosta voi ostaa halpaan hintaan sämpylöitä, pizzaa ja muita herkkuja.

Teksti Marko Laakkonen & Max Kallinen

 Posted by at 07:56
Edit translation
Machine translation (Google):
Loading...
Copy to editor
or Cancel